Choď na obsah Choď na menu

Módne trendy

17. 6. 2018

 

1. Teddy bear coat 

" Teddy bear coat" alebo inak povedané kabát, ktorý materiálovo pripomína plyšového medvedíka nemá len praktické ale aj estetické využitie. Okrem toho, že zahreje, poskytuje široké spektrum možností, ako ho skombinovať, pretože sa hodí takmer ku všetkému. 

2. Teplákové súpravy

Zladiť nohavice s topom? Prečo nie. Aj napriek tomu, že teplákové súpravy sa nosili v 90. rokoch, aj dnes sú stále hitom. A nie len ony. Do módy sa vracia všetko staré a mať vyskladaný outfit z dvoch povedzme rovnakých kúskov nebolo nikdy viac in. 

3. Farebné ponožky

Konečne je tu trend, ktorý praje odvážnym a vtipným ženám. Aj keď sú hravé ponožky najviac prisudzované pánom, ani dámy by sa nemali skrývať v kúte. Ovocie, zelenina, nápisy a šialené farby, to je presne to, čo sa budúci rok od ženských ponožiek očakáva.

4. Pásikavé nohavice

Tieto nohavice vidím na ľuďoch okolo seba čoraz častejšie a myslím že ich má v šatníku už takmer každý. Sú skvelým oživením akéhokoľvek outfitu. Najpopulárnejšie sú čierne nohavice s červeným pásom na bokoch, no tiež sú veľmi obľúbené aj čierno biele.

5. Veľké logá

Aj keď nastal menší útlm pri nosení veľkých log či názvov značiek, v roku 2018 to bude znova hit. Tento pouličný trend prináša možnosť vyžiť sa pri rôznych názvoch a ich farebnosti aj veľkosti.